۰

سخنگوی قوه قضاییه خبر داد: اعلام اسامی مفسدان اقتصادی

تاریخ انتشار
يکشنبه ۴ شهريور ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۳۱
سخنگوی قوه قضاییه خبر داد: اعلام اسامی مفسدان اقتصادی
نشست یکصد و سی‌ام سخنگوی قوه قضاییه با خبرنگاران با تبریک اعیاد ماه ذی الحجه توسط غلامحسین محسنی اژه ای سخنگوی قوه قضاییه آغاز شد.او در ابتدای سخنانش با اشاره به ماجرای مدرسه فیضیه گفت: در آنجا شعارهایی داده شده و شعاری نوشته شد که از ناحیه بسیاری افراد این حرف محکوم شد. دستگاه قضایی به عنوان مدعی العموم این موضوع را در دستور کار قرار داد و دادسرای ویژه روحانیت پرونده تشکیل داد و به دنبال روشن کردن ابعاد مختلف قضیه است و سیستم های اطلاعاتی و امنیتی هم دنبال روشن کردن موضوع هستند.
 سخنگوی قوه‌قضاییه در ادامه نشست خیری خود گفت: پرونده دیگری در این هفته قرار مجرمیت صادر شد و پرونده به دادگاه ارسال می شود و به زودی دادگاه تشکیل خواهد شد، پرونده آقای وحید مظلومین فرزند حبیب الله است که به عنوان متهم اصلی مطرح است.
 محسنی اژه‌ای در ادامه، گزارشی از برخورد قوه قضاییه با متخلفان اقتصادی داد و گفت: پرونده 311 نفر از محکومان به اعدام، حبس ابد و حبسهای از 15 تا 5 سال و کمتر به دلیل مفاسد اقتصادی بررسی شد.
سخنگوی دستگاه قضا گزارشی از عملکرد این دستگاه در مبارزه با مفاسد اقتصادی بیان کرد و گفت: در خصوص مفاسد مالی، 6 نفر محکوم به اعدام به عنوان مفسد فی الارض شده بودند که دیوان عالی کشور رای 2 نفر از آنها را نقض کرد و دادگاه تجدیدنظر، حکمشان 20 سال زندان شد. 4 نفر هنوز حکم اعدام دارند. یک نفر حکمش اجرا شد و حکم یک نفر دیگر در مسیر اجراست و 2 نفر دیگر هم درخواست اعاده دادرسی داشتند که در حال بررسی است. همچنین به دلیل مفاسد مالی، یک نفر به 25 سال حبس محکوم شده، 3 نفر به حبس ابد و 14 نفر به 20 سال حبس محکوم شدند. برای حبس های 5 تا 10 سال هم 95 نفر محکوم شدند. برای حبس 10 تا 15 سال، 36 نفر و کسانی که از یک تا 5 سال محکوم شدند، 124 نفر هستند. محکومیت زیر یکسال هم 34 نفر داشتیم. 54 نفر هم کارمند دولتی بودند که به انفصال دائم از مشاغل دولتی محکوم شدند. 93 نفر به انفصال موقت از مشاغل دولتی محکوم شدند. 9 نفر تبعید 1سال تا 7 سال داشتند. حدود 70 نفر به شلاق محکوم شدند.
اعلام اسامی مفسدان اقتصادی
در ادامه سخنگوی دستگاه قضایی در ادامه سخنانش به برخورد با قضات مفسد اشاره کرد و گفت: طبق قانون، اسامی و تصاویر قضاتی که حکمشان قطعی شده، اعلام می شود. رئیس شعبه 105 دادگاه کیفری 2 اصفهان به نام آقای محمود سعادت فرزند حسینعلی به اتهام فساد اخلاقی، محاکمه شد و به سلب صلاحیت قضایی و انفصال دائم از شغل قضایی محکوم و در 22 مرداد 97 رای او قطعی شد. فرد دیگری به نام آقای مجید شکاری فرزند خسرو، رئیس شعبه 1024 دادگاه کیفری 2 تهران به اتهام اخذ رشوه و فساد مالی در دادگاه عالی محکومیت یافت و حکم سلب صلاحیت قضایی و بازخریدی محکومیت قطعی یافت. 
او به قضات توصیه کرد به وسوسه های شیطان و اشخاص شیطان صفتان توجه نکنند.
توضیح سخنگوی قوه قضاییه به خبر رفع حصر و آزادی تردد محصوران
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره رفع حصر و آزادی تردد و ملاقاتهای محصوران سئوال کرد. معاون اول قوه قضاییه در این باره گفت: بخشی از چیزهایی که شایعه شده، قطعا درست نیست و هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و مانند سابق است. بخشی از گشایشها نسبت به بستگان نزدیک محصورین به وجود آمده بود که مال اخیر نیست. برخی ملاقاتها با بستگان موضوع تازه ای نیست و تصمیم شورای عالی امنیت ملی به قوت خود باقی است.
همچنین، خبرنگاری پرسید تغییری در وضعیت محدودیت های آقای خاتمی ایجاد شده؟ اژه ای پاسخ داد: خیر، تغییری ایجاد نشده است.
اژه ای درباره ماجرای کتک زدن پلیس راهور در استان فارس هم گفت: حکم جلب این فرد صادر شده است ولی از بازداشت او خبر ندارم.
یکی از واردکنندگان خودرو بازداشت شد
اژه ای درباره بازداشت فردی که از واردکنندگان خودرو بود گفت: این فرد تحت تعقیب بود که در حال خروج غیرقانونی از کشور، توسط وزارت اطلاعات بازداشت شد و در اختیار بازپرس است.
 
کد مطلب : ۱۴۲۱۹۵
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.