۰

تبیین اولویت های مجلس آینده در اولین جلسه فراکسیون گام دوم

تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۰۸
تبیین اولویت های مجلس آینده در اولین جلسه فراکسیون گام دوم
به گزارش عصر تعادل، اولین جلسه فراکسیون گام دوم مجلس دوازدهم برگزار شد و تعدادی از نمایندگان مجلس یازدهم به بیان فعالیت‌هایشان پرداختند.

زنگنه: اقدامات نمایندگان منجر به تحول و بروز اتفاقات بزرگی در کشور می‌شود
محسن زنگنه رئیس فراکسیون گام دوم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقدامات نمایندگان منجر به تحول و بروز اتفاقات بزرگی در کشور می‌شود، گفت: تعارض منافع صنفی، جغرافیایی و سیاسی گاهی بر کار مجلس سایه می افکند و کار را از مسیر خود خارج کند.

وی با بیان اینکه ما در فراکسیون گام دوم به دنبال راهکارهایی برای حل مشکلات کشور بودیم، گفت: ما  نمایندگان جوان مجلس درگیر لابی ها و برخی سهم خواهی ها نبودیم.

زنگنه، مالیات بر عایدی سرمایه، قانون حمایت از زنان و خانواده، اصلاح ساختار بودجه و دیگر قوانین مصوب مجلس را به عنوان اقدامات فراکسیون گام دوم برشمرد.

طاهری: ظرفیت معدن در کشور بسیار زیاد است
مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن و صنایع مجلس نیز در این نشست گفت: زنجیره در صنایع پتروشیمی اولویت دارد. افزایش هر زنجیره باعث ارزش افزوده می شود. البته برخی از زنجیره ها کوتاه است مثلا از نفت خام فقط به بنزین رسیدیم درحالی که امکان افزایش زنجیره تا دارو است.

وی با بیان اینکه ظرفیت معدن در کشور بسیار زیاد است، گفت: باید در حقوق دولتی حداقل ۴۰ تا ۵۰ درصد سرمایه گذاری شود تا برای نسل های بعدی هم معادن کشور قابلیت بهره برداری داشته باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مجلس در حوزه معادن گفت: حقوق درآمد معادن حدود ۲ همت بود ولی در اواخر مجلس یازدهم این رقم به نزدیک ۵۰ همت رسید.

محمدبیگی: مجلس دوازدهم در حوزه طب سنتی ورود کند
فاطمه محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت و درمان نیز در این نشست گفت: افزایش سهم سلامت از بودجه کشور در دهه ۹۰ کاهش پیدا کرد حال اینکه قرار بود پرداخت از جیب مردم کمتر شود.

وی با بیان اینکه بودجه صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج در مجلس یازدهم افزایش پیدا کرد، گفت که سهم این صندوق در بودجه به ۹ هزار میلیارد تومان رسیده است.

محمدبیگی تاکید کرد که مجلس دوازدهم باید اقداماتی در حوزه طب سنتی و محیط زیست داشته باشد.
رئیس فراکسیون جمعیت و خانواده همچنین بیان کرد: سالانه یک تا یک و نیم درصد به جمعیت سالمند کشور اضافه می شود؛ در مجلس یازدهم موضوع قانون جمعیت و خانواده را نهایی کردیم. اما از آنجا که چالش جمعیت در کشور بسیار جدی است، باید فراکسیون جمعیت فعالیت خود را در مجلس دوازدهم به صورت جدی پیگیری کند.

انتهای پیام/
کد مطلب : ۱۵۷۴۸۳
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.
{ADVERTISE_DOC_LOCATION_13_BLOCK}