۰

رشد ۴ درصدی اقتصاد کشور/عده ای به دنبال تخریب دولت هستند

تاریخ انتشار
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۲۱
رشد ۴ درصدی اقتصاد کشور/عده ای به دنبال تخریب دولت هستند
به گزارش عصر تعادل، جمشید انصاری بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی با بیان اینکه، دولت توانست نرخ تورم را یک رقمی کند اظهارداشت: با وجود رکود اقتصادی عمیق و شدیدی در کشور وجود داشت مانع از افزایش نرخ بیکاری شدیم.
وی ادامه داد: این اتفاق نیفتاد مگر با مدیریت دولت و تدبیری که دولت می اندیشید و همت و اهتمامی که مدیران ما در دستگاه های اجرایی در استان ها و شهرستان های مختلف برای تحقق برنامه ها و سیاست های دولت از خود به عمل آوردند.
به گفته انصاری، دفاع از دستاوردهای دولت نه به عنوان اینکه ما مدیران دولت و کارگزاران دولت هستیم بلکه به عنوان اینکه این دستاوردها امید بزرگ مردم به آینده هست یک تلکیف بر گردن تک تک ماست چراکه مردم بعد از یک دوره ای که بسیاری از امیدهای خود را از دست داده بودند کم کم به آینده مطمئن و آینده ای که رونق لازم در اقتصاد کشور وجود داشته باشد و آینده ای که آرامش و ثبات و بهبود در شاخص های مختلف داشته باشیم امیدوار می شوند.
وی با بیان اینکه دفاع از عملکرد و دستاوردهای دولت تکلیف انقلابی، اجتماعی و اداری تک تک مدیران است افزود: مدیران باید از مجموعه امکانات خود برای تقویت امید مردم استفاده کنند و با تلاش هایی که یک عده ای برای ناامید کردن مردم در دستور کار خود قرار داده اند مقابله کنند.
نرخ بیکاری کشور در زمان تحویل دولت یازدهم ۱۱.۴ درصد بود
رئیس سازمان امور اداری و استخدام کشور ادامه داد: دولت تدبیر و امید در سه سال گذشته تلاش های قابل توجهی را در خروج کشور از بحران و ارتقای شاخص ها و حل مشکلات مبتلابه کشور انجام دادند و توفیقات قابل توجهی در این زمینه ها نصیب کشور و دولت شده است.
انصاری اظهارداشت: در شرایطی دولت در تابستان سال ۹۲ کار خود را آغاز کرد که همه می دانیم رشد اقتصادی کشور منفی شده بود و در دو سال ۹۱ و ۹۲ بیش از ۹ درصد رشد منفی را در اقتصاد کشور تجربه کرده بودیم.
وی ادامه داد: همچنین نرخ تورم در ابتدای سال ۹۲ به مرز ۴۰ درصد نزدیک شده بود و شاید غیر از یک سال در سال های پس از پیروزی انقلاب ما در بقیه سال ها چنین تورمی را در کشور تجربه نکرده بودیم، در سایر شاخص های اقتصادی نیز شاخص های نگران کننده ای شاهد بودیم.
به گفته معاون رئیس جمهور، نرخ بیکاری کشور در زمان تحویل دولت ۱۱.۴ درصد بود و با بحران های جدی در زمینه هایی مثل آب، تعطیلی واحدهای صنعتی مواجه بودیم طوری که تولید و اشتغال ما را تهدید می کرد.
رئیس سازمان امور اداری و استخدام کشور مهم ترین مشکل در کشور را نوعی بی اعتمادی و عدم امیدواری مردم به آینده عنوان و اضافه کرد: شرایط اقتصادی کشور به حدی بی ثباتی را در حوزه اقتصاد دامن زده بود که مردم هیچ اطمینانی به سرمایه گذاری و سود بردن از سرمایه گذاری احساس نمی کردند، بی ثباتی قیمت ها به گونه ای بود که ما در طول روز شاهد تغییرات جدی و معناداری در قیمت طلا و ارز بودیم.
عده ای به دنبال تخریب دولت هستند
وی تصریح کرد: دولت به عنوان اولین کار خود آرام کردن فضای اقتصادی جامعه را در دستور کار خود قرار داد و برای اینکه این کار را ریشه ای انجام دهد کاستن از تنش های کشور در فضای بین المللی را به عنوان اولویت اول خود در نظر گرفت و آنچه که امروز به سادگی به عنوان برجام و یک دستاورد بزرگ ملی از آن یاد می کنیم محصول یک برنامه ریزی و تدبیر جدی از سوی رئیس جمهور و وزارت امور خارجه و تیم مذاکره کننده ما در برنامه هسته ای با شرکای بین المللی بود که توانستیم با حفظ ملت ایران و حکمت و مصلحتی که رهبری در آن تاکید داشتند ضمن حفظ حقوق ملی خود سایه تهدید را از کشور دور کنیم و تحریم های ظالمانه ای را که علیه ملت ایران وضع شده بود بتوانیم آنها را به تدریج برداریم.
انصاری خاطرنشان کرد: صبوری ملت ایران و همراهی که با دولت نشان دادند و سختی ها را تحمل کردند بسیار موثر بود و توانستیم ضمن اینکه پرونده پیچیده هسته ای کشور را با حفظ اصول و چارچوب های خود به سرانجام برسانیم و تهدید و تحریم را از کشور دور کنیم و تغییرات قابل توجهی در شاخص های کشور را در سه سال گذشته شاهد باشیم.
وی گفت: در کنار امیدی که در مردم جوانه زده، عده ای به دنبال نادیده گرفتن دستاوردهای دولت و ناچیزانگاشتن این موفقیت ها هستند، از هیچ تلاشی برای لطمه زدن به امید مردم خودداری نمی کنند، انگار متعلق به این مملکت نیستند در حالیکه این کشور به همه ما تعلق دارد و اگر مردم ما امیدوار باشند برای همه ما خوب است اما عده ای به همان میزانی که دشمنان کشور در جهت ناامید کردن مردم تلاش می کنند و همت به خرج می دهند به روش خود در جهت ناامید کردن مردم و قطع امید آنها از وضعیت تلاش می کنند.
انصاری با تاکید به اینکه همراهان و مدافعان دولت رسالت تاریخی برعهده دارند، تشریح کرد: هر کدام از این دستاوردها، دستاورد بزرگی بوده و دولت می تواند چندین دستاورد بزرگ را به عنوان کارنامه و نتیجه فعالیت های خود مطرح کند که متاسفانه مدافعین دولت و همراهان دولت هیچ تکلیفی و ضرورتی در دفاع از دولت حتی در مقابل دروغ پردازی هایی که علیه دولت صورت می گیرد احساس نمی کنند و مخالفان دولت از هیچ بی انصافی و نامردمی در استفاده از دروغ در آمارهای خود و حرف های خلاف واقع برای نفی دستاورد دولت استفاده می کنند.
مدیران باید از مجموعه امکانات خود برای تقویت امید مردم استفاده کنند
 معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم و پولشویی اشاره و اضافه کرد: با توضیحات لازم و کافی از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی معلوم شد تمام آنچه در فضای رسانه ای کشور مطرح شده است بر مبنای اطلاعات غلط بوده است ولی چون بنا بر این است که دولت مورد هجمه قرار بگیرد و دستاوردهای دولت نفی شود به دنبال جمع آوری اطلاعات دقیق نیز نمی روند.
 وی اضافه کرد: ما نه وقت می گذاریم که اطلاعات دقیق را جمع آوری کنیم، نه وقت می گذاریم اطلاعات دقیق را به مردم منتقل کنیم و نه اینکه از کار خود دفاع کنیم، دولت یک نفر رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت نیست بلکه دولت مجموعه مدیران کشور هستند که تلاش می کنند لذا دفاع از عملکرد و دستاورد دولت وظیفه تک تک دولت است و باید از مجموعه امکانات خود برای تقویت امید مردم استفاده کنید و با تلاش هایی که یک عده ای برای ناامید کردن مردم در دستور کار خود قرار داده اند مقابله کنید.
انصاری در بخش دیگری از سخنان خود به نظام اداری کشور اشاره و تصریح کرد: اگر نظام اداری را از ذهن حذف کنیم هیچ اقدام توسعه ای در کشور شروع نمی شود لذا نظام اداری اصلی ترین سرمایه دولت است که اگر خوب کار کند می تواند نتایج بهتری را در توسعه برای کشور حاصل کند و اگر خوب کار نکند می تواند بسیاری از سرمایه گذاری های کشور را در فرایند توسعه به هدر دهد.
به گفته انصاری به دلیل نقشی که نظام اداری دارد باید تلاش کنیم که نظام اداری را به سمت یک نظام خوب پیش ببریم، بهبودی در فرایند مدیریتی، ساختار نیروی انسانی و سیستم ها و روش هایی که به کار می گیریم ایجاد کنیم تا با هزینه کمتر و کارایی بیشتر بتوانیم کارها را انجام دهیم.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدام کشور گفت: در این رابطه سیاست هایی چون عدم مداخله در اموراتی که به دولت ارتباطی ندارد، تمرکززدایی از اداره امور و باز کردن فضا برای فعالیت مردم در نظر گرفته شده است.
کد مطلب : ۸۱۹۰۴
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.