۱

رییس اینستکس به ایران می‌آید

تاریخ انتشار
دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۱۴
به گزارش «عصر تعادل»، عباسعلی قصایی درباره اضافه شدن 6 کشور دیگر اروپایی به اینستکس و امیدواری به راه‌اندازی این سازوکار با اعلام این خبر افزود: امیدواریم میشائیل بوک در سفر به ایران خبرهای خوبی را هم به همراه بیاورد.

 وی افزود: رییس اینستکس در جریان سفر خود به تهران در جلسه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی مشترک ایران و آلمان شرکت خواهد کرد و ما برای این جلسه از مقامات و مسئولان سیاسی و اقتصادی کشور نیز دعوت کرده‌ایم.

 رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آلمان درباره خوشبینی به راه‌اندازی این سازوکار و انجام تراکنش‌ها نیز گفت: در سفرهای قبلی، آقای بوک تاکید داشت که در حال ارزیابی شرایط و آشنا شدن با مسائل است ولی خبرهایی که از وی داریم آن است که شرایط بهتر شده و امیدوارانه‌تر صحبت می‌کند.

 قصایی تصریح کرد: با این حال اینگونه اظهارات به معنای حل شدن تمامی مسائل نیست. اگر این سازوکار کمکی نیز داشته باشد در درجه اول برای بحث دارو و تجهیزات پزشکی خواهد بود و سپس شاید صنایع غذایی و برای بیشتر از این را نمی‌توانیم از اینستکس تصور داشته باشیم.

 عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران درباره پیش بینی از رقم تراکنش‌ها از طریق اینستکس نیز گفت: عدد دقیقی را نمی‌توان در این زمینه پیش بینی کرد، اما ارقام کوچک اصلا به ما کمکی نخواهد کرد و برای درست شدن اصل تجاری، نیاز به ارقام میلیارد دلاری داریم.

 وی با اشاره به شرایط سیاسی اروپا و به ویژه سه کشور حاضر در برجام، اظهار داشت: بعد از انتخابات پارلمانی اخیر، انگلیس به یک ثباتی رسیده ولی در آلمان شاهد تضعیف احزاب قدیمی و قدرت گرفتن احزاب جدید هستیم که برای به ثبات رسیدن، نیاز به مقداری زمان وجود دارد.

 رییس اتاق بازرگانی ایران و آلمان ادامه داد: برگزیت در حال رسیدن به نقطه پایانی است و می‌بینیم که در حال حاضر از آمریکا، چین و فرانسه تا چندین کشور همسایه ما هم دارای تلاطماتی هستند و امیدواریم که در این شرایط، اینستکس بتواند حداقل امکاناتی را برای ما به وجود بیاورد.

 
مرجع : ایلنا
کد مطلب : ۱۴۶۰۵۱
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.