۰

عضو هیئت رئیسه مجلس: سلامت روانی نامزدهای انتخابات باید احراز شود

تاریخ انتشار
شنبه ۱ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۳
فقط ۳۹ ثانیه بود اما اگر به آن بگوییم ۳۹ ثانیه طوفانی مبالغه نکرده‌ایم. ماجرا مربوط به فیلمی است که هفته پیش از درگیری لفظی نماینده سراوان با مامورد گمرک منتشر شد؛ موضوعی که برای چندین روز سایه سنگینش را بر بهارستان انداخت و نقل هر محفلی بود. هرچند تصور می‌شد بعد از ویدئو دوم از محمدباسط دورازهی جنجال‌ها فروکش کند اما این اتفاق رخ نداد و اتفاقا با تشکیل جلسه غیرعلنی و افشای فیلمی از درون این جلسه بار دیگر دایره بحث‌ها داغ شد. امیرحسین قاضی‌زاده عضو هیات رئیسه مجلس درباره اتفاقات این‌چنینی و زیر سوال رفتن مجلس به خبرآنلاین می‌گوید: ایراداتی در درون مجلس  وجود دارد که با بروز چنین اتفاقاتی بر روی این مشکلات نورافکن انداخته می‌شود. او که معتقد است انتشار چنین ویدئوهایی اشاعه فحشا و عادی‌سازی توهین به نمایندگان است می‌گوید باید صبر و تحمل نمایندگان هم افزایش پیدا کند. وقتی صحبت با این نماینده مجلس به پیشنهاد آیت الله جنتی مبنی بر تشکیل دوره‌های آموزشی برای نمایندگان رسید گفت: من نمی‌دانم تا بحال کسی با دوره آموشی اخلاق فرا گرفته است یا خیر. قاضی‌زاده در ایجاد چنین مجلسی شورای نگهبان را در نوع صلاحیت‌ها بی‌تقصیر نمی‌داند. او می‌گوید باید در ارزیابی‌ها چه کاندیداهای مجلس و چه کاندایداهای ریاست جمهوری و حتی وزارت افراد باید به لحاظ روانی نیز مورد بررسی قرار بگیرند.
آن‌چه در ادامه می‌خوانید مشروح این گفت‌وگوست: 
انتشار فیلم نماینده سراوان موجب شد تا توجهات به سمت مجلس برود به گونه‌ای که افت جایگاه مجلس را در افکار عمومی می‌توان درک کرد. در چنین اتفاقاتی آیا مجلس مقصر بود یا در انعکاس اتفاقات مبالغه شد؟ 
به هر حال اشکالاتی وجود داشت و اکنون بر این اشکالات نورافکن انداخته شده است. ضمن اینکه این فضای مجازی نیز بسیار فعال شده است و در دست هر کسی هم یک گوشی و یک دوربین قرار دارد و هر حادثه‌ای در گوشه‌ای اتفاق بیفتد سریع فیلمبرداری می‌شود و بعد از آن در شبکه‌های مجازی به اشتراک گذاشته می‌شود. درواقع شرایط کشور به گونه‌ای است که نمایندگان مرتب در معرض سوال و جواب قرار دارند و بعضا لحن این سوال و جواب‌ها تند می‌شود و گاهی هم منجر به درگیری لفظی می‌شود. از سوی دیگر فضای مجازی فضای کامل و سالمی نیست، یک بخشی از یک موضوع را تقطیع می‌کنند و آن بخش را در شبکه‌های مجازی به اشتراک می‌گذارد. فارغ از این بحث اخیر، بسیاری از فیلم‌هایی که منتشر شده است مربوط به ماه‌های قبل است و دوباره بازنشر می‌شود و هیچ‌کجای این فیلم‌ها هم اشاره‌ای نمی‌شود که این در چه زمانی اتفاق افتاده است لذا ذهنیت سازی اتفاق می‌افتد؛ مجموع این عوامل  موجب می‌شود چنین جوی‌ ایجاد شود. به عبارت دیگر هم دست به دوربین بودن مردم و تقطیع فیلم‌ها و هم از کوره در رفتن نمایندگان باعث ایجاد چنین وضعیتی می‌شود. البته من این رفتارها را تائید نمی‌کنم اما شرایط کاری نمایندگان به گونه‌ای است که مردم به هیچ مسوولی به اندازه نمایندگان دسترسی ندارند و همه عصبانیت‌شان را بر سر نمایندگان خالی می‌کنند.نمایندگان هم باید صبور باشد و این موضوع را مدنظر قرار دهند که این حق مردم است که اعتراض کنند. من هیچ گونه توهین و جسارت را تائید نمی‌کنم اما به هر حال نمایندگان هم انسان هستند و یک ظرفی دارند ممکن است صبرشان تمام شود. یعنی  در این ماجراها از یک طرف اشتباهی رخ  می‌دهد و طرف دیگر نیز اشاعه فحشا می‌کند. طبیعی‌ترین کار این است که عذرخواهی کنند و بگویند اشتباه شده است.
 
کد مطلب : ۱۴۵۰۸۵
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما

کلام امیر
لَا غِنَى كَالْعَقْلِ، وَ لَا فَقْرَ كَالْجَهْلِ، وَ لَا مِيرَاثَ كَالْأَدَبِ، وَ لَا ظَهِيرَ كَالْمُشَاوَرَةِ.

امام(عليه السلام) فرمود: هيچ ثروتى چون عقل، و هيچ فقرى چون نادانى نيست. هيچ ارثى چون ادب، و هيچ پشتيبانى چون مشورت نيست.